Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 7. april 2014

It’s Only Rock’n Roll (But We Like It)

Stones bruk

«Er du helt gal?», lurte venninnene mine da jeg sa at jeg hadde brukt to og et halvt tusen spenn på én konsertbillett, og det ikke var ukespass til Øya. Det er nemlig prisen for å komme inn i det aller helligste. For jeg skal stå i Golden Circle under The Rolling Stones Telenor Arena denne våren. Sammen med pappa og onklene mine. 

 

Tekst: Ida Elise Eide Einarsdóttir

«Dette er kanskje siste gangen», sier pappa hver gang Stones legger ut på turné. Men det er liksom aldri det. For Mick, Keith, Charlie og Ronnie har fortsatt noe på hjertet. Etter femti år. If you start me up I’ll never stop. Da pappa og brødrene hans vokste opp var det enten The Rolling Stones eller The Beatles som gjaldt. Simple as that. Og du kunne selvfølgelig ikke like begge. Pappa og onklene mine valgte Stones. The Greatest Rock and Roll Band in the World. Og det har de vært tro til siden.

 

Så var det min tur, selv om jeg er født tredve år for seint. I mai skal jeg «være med de gamle gutta», som onkelen min skrev på Facebook (antagelig med referanse til både bandet og seg selv og brødrene sine). For meg er fortsatt The Rolling Stones The Greatest Rock and Roll Band in the World. It’s Only Rock’n Roll. Og det har ingen prislapp.

Ida Elise Eide Einarsdóttir (27) er redaktør i gratismagasinet VIXEN Magazine. Mastergrad i journalistikk fra Universitet i Oslo, og har tidligere jobbet i TV2 og som frilansjournalist for blant andre VG, Dagbladet og Nettavisen. Elsker mote, musikk og popkultur, The Ramones, tatoveringer og høye hæler.

vixen.no

3 Responses to It’s Only Rock’n Roll (But We Like It)

  1. Pingback: Min platesamling: Jacob Krogvold | Area51 - testsite!

  2. Pingback: Min platesamling: Jacob Krogvold | Bibliotekartikler.no

  3. Pingback: Min platesamling: Tord Krogtoft | Bibliotekartikler.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.