Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 10. april 2014

Psyence Fiction, tidligere iampsyencefiction, med ny video

Psyence Fiction

iampsyencefiction fikk bra med oppmerksomhet rundt årets by:Larm. Selv skrev jeg: «Et annet høydepunkt onsdag var iampsyencefiction. I likhet med Shitrich er den oslobaserte låtskriveren Aleksander Johansen på by:Larm for vise hva han og iampsyencefiction kan».

iampsyencefiction forrige video og låta Spy vs. Spy ble siden fanget opp av flere internasjonale musikkblogger i blant annet UK og Tyskland. Bandet har nylig signert bookingavtale med Atomic Soul og byttet navn til Psyence Fiction.

 

 

Fredag 11. april spiller Psyence Fiction Ingensteds og slipper vinylversjon av EPen på det nye Oslolabelet Tender. Etter det tar bandet en pause fra livespilling for å konsentrere seg om innspilling av debutalbumet.

«Dette er nok den eneste konserten vi gjør for oss selv i Oslo på en stund, da vi begynner å jobbe med debutalbumet vårt allerede i slutten av april. Utover det har vi en del spennende ting på gang i utlandet det blir gøy å fortelle om», sier Aleksander Johansen.

Psyence Fiction har fått forespørsler om spillejobber fra blant annet Sverige og Russland, og kommer til å satse utover norske landegrenser etter hvert som debutalbumet kommer.

 

 

by-Larm 2014: Shitrich og iampsyencefiction To av høydepunktene onsdag

Én kommentar til “Psyence Fiction, tidligere iampsyencefiction, med ny video”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 19 andre abonnenter