Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. april 2014

Elektrostat kickoff

Vanguard Bruk Vanguard

Elektrostat Festivalen inviterer til kickoff-fest fredag 16. mai. Her vil de offentliggjøre de første artistene til årets festival, samtidig som Vanguard, BlackhausE og Backwerk sørger for natt til 17. mai-fest.Elektrostat kunngjøre også ny venue, Vulkan i Maridalsveien 13.

Foto (front): Pressebilde av Vanguard

På kickoff-festen fredag 16. mai byr Elektrostat Festivalen på tre artister. Hovedattraksjon er svenske Vanguard, som består av Jonas Olofsson og Patrik Hansson. Vanguard spiller synthpop i stil med Mesh, Psyche, Spock og Elegant Machinery. Siden starten i 2011 har de rukket å gi ut albumene Retribution og Sanctuary.

Vanguard gjorde en forrykende konsert på fjorårets Elektrostat, og det er derfor en stor glede å ha dem tilbake i år, melder Elektrostat Festivalen: – Jeg gikk glipp av dem i fjor fordi jeg spilte plater akkurat da, så jeg ser frem til å se dem i år, sier festivalsjef Else Birgitte Remmen.

 

 

 

BlackhausE består av Bjørn Alexander Brem alias Gothminister, Tom Kalstad og Nicholas Van Meter, alle sammen kjente fra band som Gothminister, Conceptor, Disco Judas, In Vein, xploding Head Syndrome og Insection. Musikalsk blander de elektroniske rytmer med et industriellt sound, catchy melodier og aggressiv vokal, melder Elektrostat Festivalen.

 

Baxkwerk

Baxkwerk: Pressebilde

 

Backwerk består av Der Selbste Bäcker og Herr Doktor, og springer ut av en dyp kjærlighet til tysk bananøl, Sauerkraut og Brezel. Iført svart lakk og lær og matchende svarte kokkeluer knar de frem et svett og hardt bakverk inspirert av tidlig tysk synth som Kraftwerk og DAF, melder Elektrostat Festivalen..

I bidar DJ Komputergirl og DJ Barbarella von Reichenstein til natt til 17. mai-festen.

Kickoff-festen vil finne sted på Pokalen, som ligger i Elektrostats nye hovedkvarter Vulkan, Maridalsveien 13.

Du kan låne musikk av utøvere som er nevnt i anmeldelse, bare søk her.

Én kommentar til “Elektrostat kickoff”

  1. Tina Jakobsson sier:

    Endelig får jeg se Backwerk live!! Råeste gutta i by´n!! Aufpumpen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter