Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 25. april 2014

Upstrokes gjenoppstår

Upstrokes-digitalfront

10 år etter at Upstrokes ga ut sin uoffisielle EP ”Gonna Get’em”, skal de nå gjenoppstå med digital utgivelse og eksklusivt opptrykk av nevnte EP, og varme opp for NOFX på Sentrum Scene 10. mai 2014.

Upstrokes startet opp som et firemanns punkband fra Son i Akershus i 2001, bestående av Åsmund Lande (Oslo Ess), Steffen Skau Linnert (Cables), Lars-Martin Skjørshammer og Joachim Stene. De purunge punkerne dro til hovedstaden og uten noe selskap i ryggen trykket de opp EP’en ”Gonna Get’em” (2004), og selv om den knapt var å få tak i, snakker mange om Epen som bl.a. innheolder»15 Punx» og «Not Afraid”.

Upstrokes ble kjent for sine fengende melodier og energiske liveshows, og de turnerte bl.a. med Backyard Babies og Backstreet Girls, og spilte på rockeklubber og punkfestivaler over hele landet. I 2007 ble gruppa oppløst, men Åsmund Lande og Peter Larsson (som nylig hadde blitt med som gitarist), utviklet samarbeidet videre under navnet Oslo Ess, med Knut-Oscar Nymo på bass. I 2014-versjonen av Upstrokes er Joachim Stene erstattet med The Good The Bad and The Zugly-gitarist Eirik Melstrøm.

 

 

 

Du kan låne musikk av utøvere som er nevnt i saka, bare søk her.

 

Sjekk også:

Oslo Ess vender tilbake til røttene sine; punken
Oslo Ess og =Oslo innleder samarbeid
Oslo Ess: Verden på Nakken, Venner i Ryggen
4. februar hyller Oslo Ess legendariske Kjøtt!

The Good the Bad and the Zugly – Intervju

Ny The Good the Bad and the Zugly sjutommer / Anbefales

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter