Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 4. juni 2014

Okkultokrati med UFO-rock

Den nye Okkultokrati-skiva: «Night Jerks» er nokså ulik de to forrige albumene. Mer synth, mindre bass. Mye pga. Milton Von Krogh fra Pirate Love, som er produsent og blitt nytt fast medlem, melder Fysisk Format. I det siste har han også gjort innspilling og mix for både Haust og Årabrot.
Av: Victor Josefsen / Foto: Kjetil Nernes

Mens de foregående albumene ble produsert av Ruben Willem (No Light for Mass, 2010) og Emil Nikolaisen (Snakereigns, 2012), er Night Jerks produsert av bandet selv. I Tåkeheimen Lydrike har Milton von Krogh og Pål Bredrup hatt den fulle kontrollen, melder Fysisk Format videre.

– Okkultokrati kategoriserer seg for tiden som UFO-rock: – Vi spiller høyt og raskt og er vanskelig å kategorisere og fange, forteller Okkultokrati.

Albumet er mastret av Paul Hammond, som ved siden å spille i verdens største Led Zeppelin-tributeband har mastret plater for Marissa Nadler og Bonnie ”Prince” Billy. Coveret er tegnet av norske Esra Røise, blant annet kjent for sitt arbeid for Vogue Magazine.

Skiva slipper 25/7 – rett før  Okkultokrati drar på europaturné med Converge.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter