Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 11. juni 2014

Rita Engedalen slipper album under Notodden Bluesfestival

Rita Engedalen slipper første singel, «My Mothers Blues», fra nytt album 12. juni. Plata med samme tittel slippes 31. juli under Notodden Bluesfestival, hvor Rita spiller samme dag.

Tekst: Victor Josefsen / Foto:  Pressebilde

Rita Engedalen forteller følgende om den nye singelen «My Mothers Blues»:

– Låta er svært personlig for meg. Jeg har dedisert den til min mor og til sterke kvinner som har kjent på «bluesen» i livet.

 

Rita 2

 

Albumet «My Mothers Blues» vil romme 10 nyskrevne låter, alt gospel, folk, akustisk, blues og rock. Rita Engedalen er selv produsent på platen, sammen med bandmedlem Morten Omlid, og skiva gis ut av plateselskapet Bluestown Records.

 

– Låta er svært personlig for meg. Jeg har dedisert den til min mor og til sterke kvinner som har kjent på «bluesen» i livet, sier Rita Engedalen.

 

Rita Engedalen har spilt inn albumet i «nye» Juke Joint Studio på Bok- og Blueshuset på Notodden, sammen med sitt faste band, Backbone, som består av Jens Haugen, Eskil Aasland og Morten Omlid. En av låtene er spilt inn i Notoddens vennskapsby Clarksdale i Mississippi, med artister tilknyttet det sterke bluesmiljøet i bluesbyen.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter