Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 12. juni 2014

Diamond Club presenterer Slutface – Angst (DC#38)

SLUTFACE_bord bruk
Stavangerske Slutface består av ei jente og tre gutter mellom 17 og 20 som skriver låter om realistisk forelskelse, 80-tallsidoler og dårlige fester akkompagnert av disco-beats, skranglegitar og en mer funky bass enn deres poppunk-personlighet ville tilsagt, melder Brilliance.

Tekst: Stian. B. Hope & Victor Josefsen

Sluface hadde konsertdebut på Hoveslaget 2013 etter et halvt år med demoinnspillinger og låtskriving, og har i løpet av sitt første år spilt supportjobber for Razika, the Cubical (UK), Fjorden Baby!, Bendik, Kaja Gunnufsen og Carmen Villain i hjembyen, der de blir trukket frem som livefavoritter.

 

– Ved siden av Perfect Pussy må vel Slutface være et av de bandnavnene som overlater minst til fantasien, Stian. B. Hope & Victor Josefsen

 

For tiden arbeider de frem mot sin andre EP utgivelse produsert av Ashley Stubbert (Overthrow, Frk. Fryd, Purified in Blood) som slippes høsten 2014, med første singel ute 13. juni på singelprosjektet Diamond Club. Fremover kan de sees på Urørt-scenen på årets Slottsfjell festival der de ble plukket ut av over 300 påmeldte, Varna Festivalen i Moss, Klubbøya og Fjellparkfestivalen.

Apropos bandnavnet Slutface, «bandnavnet kommer av et ønske om å sette kvinners posisjon som objekter fremfor artister i musikkindustrien på spissen», sier bandet.

 

Du kan låne musikk av de andre utøveren som er nevnt i saka, bare søk her.

 

Sjekk også:

Ukas tips! Perfect Pussy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter