Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Hedda Rosenberg Anbefalinger 26. juni 2014

God magefølelse

Det er så kjedelig å gå glipp av noe bra. Hvis du blir sittende hjemme, i stedet for å dra på klubbfestivalen Gut Feelings er det fare for at du kommer til å angre.

10440702_10154244595885694_2634286037908921236_n

Festivalsjef Kjetil Moen tok seg tid til å forklare festivalen litt grundigere, rett før moroa begynner.

– Gut Feelings er den lille klubbfestivalen, som definerer seg bort fra de store gressfestivalene som foregår på sommeren. Vi har lyst til å gi publikummet vårt varige minner, på de beste konsertstedene i Oslo. Vi jobber med å finne de beste nye talentene som folk ikke har hørt om, men kommer til å bli «blown away av», og mer erfarne artister som er kjent for spesielt gode livekonserter.

Lover legendarisk stemning

Under årets festival spiller stjerneskuddet fra by:Larm Aurora Aksnes, Spellemannsvinner Frida Ånnevik, Building Instrument, Rumble in Rhodos og en drøss flere. Konsertene foregår på Parkteateret og Revolver, hvor festivalsjef Kjetil lover legendarisk stemning.

– Spesielt Revolver-kveldene har blitt smått legendariske, etter avslutningskonserter fra britiske Man Like Me og Lady Leshurr de to siste gangene. På torsdag avslutter Razikas klubb-alibi Tre Små Tøser, og det blir ikke mindre legendarisk!

kjetil_moen_foto_synne_øverland_knutsen

Foto: Synne Øverland Knudsen

– Det er fortsatt plass til flere uten at det går utover komfort og konserttilbudet.

Hygge i hagen

Lørdag formiddag er det blanda drops i Hjemmets kolonihager på Bjølsen. Festivalen samarbeider med kulturmagasinet Fanfare , så det blir litteratursamtaler, opplesninger fra høstens kommende forfattere Ingvild Schade og Fredrik Høyer og konserter med blant annet Marble Pools. Og jammen dukker ikke sprettopp-bokhandelen Skrev opp her også, på bokmarked sammen med Bislet Bok og Flamme Forlag.

– I tillegg burde folk få med seg Den Svenska Björnstammen fredag på Parkteatret. Det er et 7-mannsorkester kjent for blant annet hiten «Vart jag mig i världen vänder», som har blitt streamet 38 millioner ganger på Spotify…

Stol på magefølelsen

Gut Feelings er en relativt godt bevart hemmelighet så langt, når man googler festivalnavnet finner man like mye om mageknip og intuisjon som om musikkfestivalen. Kanskje må man som publikummer stole på festivalsjefen og på egen magefølelse. Flere av artistene som skal spille har ikke gitt ut plate ennå og forfatterne som skal lese har ikke gitt ut bok ennå. Men er det ikke verdt det, bare for å kunne si: «Jeg så de på Gut Feelings for lenge siden»?

PS Fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut Synne Øverland Knudsen sin video fra Gut Feelings #3.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter