Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 9. juli 2014

EP-anmeldelse: Put Your Hands Up For Neo-Tokyo – «Breaking Through EP»

artworks

PUT YOUR HANDS UP FOR NEO-TOKYO

«BREAKING THROUGH EP» (2013)

NABOVARSEL / MERLIN

4

 

4 GANGER5  19,5 I STILKARAKTER // Put Your Hands Up For Neo-Tokyo fra Bergen føyer seg pent inn i rekken av utøvere som trikser og mikser med alskens sjangre. For sjangerblanding er disse folka virkelig ikke redd for. Og leken med form og stilarter er positiv. EP’en inneholder nok av morsomme innfall og spennende «snutter» i skjæringspunktet pop/psykedelia/electronica. Stilmessig en mer enn gjennomført EP. 4 ganger 19,5 i stilkarakter. Men, slik Put Your Hans Up For Neo-Tokyo fremstår på denne EP’en hadde det over et helt album blitt vel statisk, paradoksalt nok. At PYHUFNT vil noe med musikken sin, er det liten tvil om. Og band som brenner for noe, når det gjelder uttrykk, har jeg sans for. Så gjenstår det bare å skrive enda bedre låter. Eller kanskje rettere sagt. Man kan risikere å ikke oppdage de gode låtene som ligger gjemt over, under og mellom alle de musikalske påfunnene. Et luksusproblem, egentlig. / VICTOR JOSEFSEN

 

 

 

Anmeldelsen er tidligere publisert i Spirit

 

Her kan du søke etter og låne musikk  i Deichmans katalog

Én kommentar til “EP-anmeldelse: Put Your Hands Up For Neo-Tokyo – «Breaking Through EP»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter