Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 5. september 2014

Ukas tips!

Hedvig Mollestad Trio rir igjen.

Foto: Pressebilde

Jeg bare MÅ anbefale konserten med Hedvig Mollestad Trio på Nasjonal Jazzscene i dag.

Mollestad & Co slapp tredjealbumet Enfant Terrible tidligere i år til strålende kritikker over hele linja, og det var ingen tvil, de hadde gjort det igjen, Enfant Terrible strutter av spilleglede og potent kraftjazz. Men, som alle vet er, det live som gjelder, og det er på scenen trioen virkelig skinner. Mollestad river av seg det ene fete riffet etter det andre, mens Ivar Loe Bjørnstad denger løs på trommene, fulgt av Ellen Brekkens stødige basslinjer. Jeg så dem spille på Parkteatret  i april, og det er noe av det tøffeste jeg har sett på lenge. For de som ikke har fått med seg denne glitrende trioen før, er det ingen tvil om hvor du bør befinne deg senere i kveld!

 

Enfant Terrible, 2014

Enfant Terrible, 2014

 

Les også:

En prat med Hedvig Mollestad om musikk, litteratur og bordtennis

Ukas tips!

Ukas tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter