Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 19. september 2014

Videopremiere: Izakaya Heartbeat – «Euphoric Riot»

Ny video fra Izakaya Heartbeat! Dette er video 6 av 8, og er til låta «Euphoric Riot», hentet fra «Enter -Rainbow Lake». Skiva kom på 7. og 12. plass på årets-beste-norske-album 2013-lista til Deichmans musikkblogg.
Av: Victor Josefsen

Videoen er laget av O-E-P. En videocollage basert på bilder fra fotograf Stian Evensen. O-E-P er billed- og installasjonskunstner, og har tidligere gjort videoer for blant andre Europ Europ og Epikurs Euforie i tillegg til en rekke omslag for plate-etiketten Etch Wear.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter