Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 27. september 2014

Beezewax: Ny singel «Hazzard» / Første album på syv år

Tidligere i år gjorde det finfine Mossepopbandet Beezewax konsertcomeback på Primavera Sound i Barcelona i tillegg til en vårturné i England, og i midten av neste måned følger de opp med et nytt album på Sellout Records. Tomorrow er den sjette albumutgivelsen og deres første siden de tok seg en pause, fra gruppen ledet av Kenneth Ishak, og samtidig deres første utgivelse på 7 år!
Av: Victor Josefsen

Det er ingen ønsker om å dvele ved 90-talls indierocken, selv om dens inspirasjon fortsatt er tilstedeværende. Men i tillegg til dette har bandet både vendt blikket bakover og fremover for inspirasjon. Trommelyden til The Ramones og gitarene til ‘The Cure, men samtidig rytmikken og synthbruken fra kontemporær indierock. 9 låter med pur gitarpoplykke. Som en perfekt blanding av Teenage Fanclub, The Cure, Violens, Diiv og Phoenix, ifølge presseskrivet.

Sjekk den nye singelen «Hazzard» produsert av Kenneth Ishak og Jorge Elbrecht (Ariel Pink, Violens).

 

 

Vokalist og gitarist Kenneth Ishak har gitt ut flere soloalbum, det kritikeroste debutalbumet til hans nye band Heyerdahl i fjor, samt produsert en drøss med artister som f.eks. Kaja Gunnufsen, Little hands of Asphalt og Thea & The Wild.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter