Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 28. september 2014

Vi må spole tilbake. Igjen: Rancho Relaxo

Rancho

Stillbilde fra Rancho Relaxos video I'm Cryin.
Tekst: Victor Josefsen

«Vi må spole tilbake. Igjen.» er  forsideteksten på forrige utgave av Deichmanbladet (nytt nummer er på vei). I denne bloggen spoler vi også tilbake (til saka vi publiserte for 3 månederer siden), og fram. Rancho Relaxo, med base i Møre og Romsdal, kom med ny video for en måned siden – med ingen ringere enn Salma Hayek i hovedrollen.

 

 

Rancho Relaxo har gitt ut en del album siden oppstarten i 2003. Det siste er titulert «Happy Friday Experiment». Selv lister de bl.a. opp The Jesus and Mary Chain og Spacemen 3 som referanser. I likhet med The Jesus and Mary Chain (de har covret «On the Wall») og Spacemen 3 opererer Rancho Relaxo i sin helt egen sfære.

 

Rancho cover

 

Rart, egentlig, at så få i Norge namedropper denne gruppa, eller, kanskje ikke, selv oppdaget jeg dem ved en tilfeldighet, da jeg var i gang med å kassere (promo) CD´er dukket Ranco Relaxo-skiva «Happy Friday Experiment» opp.

Rancho Relaxo er tydeligvis like fascinert kassetter som oss. Sjekk innecoveret på skiva «Happy Friday Experiment» og videoen «Wisdom Blackout».

Du kan låne Rancho Relaxo sitt album «Happy Friday Experiment» på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Rancho Relaxo slipper nytt album i år.

 

Sjekk også albumet/albumene og de andre coole videoene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter