Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 1. oktober 2014

Tashaki Miyaki: Too Cool For School

Tekst: Victor Josefsen

«Vi må spole tilbake. Igjen.» er  forsideteksten på forrige utgave av Deichmanbladet (nytt nummer er på vei). I denne bloggen spoler vi også tilbake, til saka vi publiserte i 2012, og fram. I fjor slapp Tashaki Miyaki «Cool Running» (se nederst), og nylig postet de «new things coming soon…» på facebook». Spennende.

 

Resten av saka er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange.

TOO COOL FOR SCHOOL

Mer laidback enn James Dean med en pakke Lucky Strike, og omtrent like mystisk som en film noir: LA-duoen Tashaki Miyaki gjør ikke så mye ut av seg, annet enn å utstråle en coolness som er The Velvet Underground verdig. Og lage bra låter, da. Duoens første utgivelse var en 7-tommer ved navn «Tashaki Miyaki sings the Everly Brothers», en utgivelse med minst én stykk Everly Brothers-cover som fort kunne dukket opp i en David Lynch-film. I 2013 slapp de singelen «Best Friend», en slørete garasjepop-sak som er så uanstrengt at den holder på å skli ut i intet. Tashaki Miyakis too cool for schoolness gjør at vi ender opp med noe helt annet.

2 Responses to Tashaki Miyaki: Too Cool For School

  1. Pingback: Årets album 2012 / Lyden av 2013 : Deichmans musikkblogg

  2. Pingback: Speil og forvirring. Blå malte løv. Ny skjorte i paradis. | Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 10 andre abonnenter