Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 1. oktober 2014

Tashaki Miyaki: Too Cool For School

I fjor slapp Tashaki Miyaki «Cool Running», en meget bra låt. Se video.
Tekst: Victor Josefsen

Mer laidback enn James Dean med en pakke Lucky Strike, og omtrent like mystisk som en film noir: LA-duoen Tashaki Miyaki gjør ikke så mye ut av seg, annet enn å utstråle en coolness som er The Velvet Underground verdig. Og lage bra låter, da. Duoens første utgivelse var en 7-tommer ved navn «Tashaki Miyaki sings the Everly Brothers», en utgivelse med minst én stykk Everly Brothers-cover som fort kunne dukket opp i en David Lynch-film. I 2013 slapp de singelen «Best Friend», en slørete garasjepop-sak som er så uanstrengt at den holder på å skli ut i intet. Tashaki Miyakis too cool for schoolness gjør at vi ender opp med noe helt annet.

 

 

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange (nå nedlagt).

2 kommentarer til “Tashaki Miyaki: Too Cool For School”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter