Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 8. oktober 2014

Tinashe: Umiddelbart fengende og klubbklar R&B

Etter tre mixtapes slapp Los Angeles-baserte Tinashe debutalbumet «Aquarius» 6. oktober. Her har hun med seg artister og produsenter som A$AP Rocky, DJ Mustard, ScHoolboy Q, Future, Dev Hynes og norske Stargate.  Og 14. mars står Tinashe på scenen, Parkteatret.

Foto: Pressebilde

 

 

Albumets første singel er  «2 On», hvor hun samarbeider med Schoolboy Q. «Tinashes uimotståelig catchy single ”2 On” (produsert av DJ Mustard & Redwine) er en av låtene jeg har hørt mest på i år. Umiddelbart fengende og klubbklar R&B, som minner mer om Cassies ”Me & You” (2006) enn den EDM-søla som en del av sjangerens artister har vasset rundt i de siste årene. Og Tinashe synger vesentlig bedre enn Cassie», skriver Anders Kranmo Smestad AKA Oral Bee i Spirit.

 

 

«Albumet har en overvekt av behagelige låter i sakte tempo, men ”All Hands On Deck” er leken musikk for dansegulvet. Hun rider den minimalistiske DJ Mustard-ish beaten (vet ikke hvem som har produsert denne) ypperlig, og i refrenget tar det av med en suggererende Lil Jon-synth. Sangen har også et cheezy synth-fløyte parti mot slutten. Det lyder stygt, men gøyalt.

 

 

Den nyeste singlen, ”Pretend” med A$AP Rocky er en vinner. Og ”Wildfire” er et annet høydepunkt på albumet, med original og tøff produksjon og et fengende refreng som bringer tankene til Rihanna», fortsetter Oral Bee i Spirit-anmeldelsen av «Aquarius».

 

 

Så her er det bare å glede seg til Tinashe står på scenen på Parkteatret 14. mars.

2 kommentarer til “Tinashe: Umiddelbart fengende og klubbklar R&B”

  1. Chris sier:

    Hei,
    Sporet «All hands on deck» er produsert av Stargate og Cashmere Cat 🙂
    https://twitter.com/CASHMERECAT/status/519539077029191682

    1. anderssmedstad sier:

      Takk for info 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter