Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 5. november 2014

Ny låt og video fra Psyence Fiction

I dag slippes «Small Filled In Number Nines” som andre smakebit fra Psyence Fictions kommende debutalbum «Spy vs. Spy», som slippes 16. januar. «Small Filled In Number Nines” handler om å fremmedgjøre seg, og om hvor rare og smale og teite alle blir når man har bestemt seg for sin helt egne sannhet, som de andre rundt en åpenbart ikke forstår det monumentale i. Den har en barnslig snert av arroganse og veslevoksenhet ved seg, og er en videreutvikling av en demo som finnes på iampsyencefictions første kassettutgivelse.

 

 

Videoen er ment å si noe om hvordan samspillet og vennskapet mellom bandmedlemmene står i sentrum for musikken de produserer.

 

still_2.7.1

 

– Det er også tydelig at det ligger en stor spenning og ydmykhet blant gutta, når de presenterer sitt arbeid for et større publikum, sier Bendik Mondal som sammen med Christian Karlsen står bak videoen. Det var utfordrende å bringe bandets særegne stil, både visuelt og musikalsk, inn i et mer dokumentarisk uttrykk. Samtidig som filmen er ulik store deler av deres tidligere arbeider, trekker det med seg noe av roen og undringen i deres musikk. Det var veldig spennende å utforske en ny retning sammen med gutta, og vi håper at filmen kan bringe publikum nærmere menneskene bak musikken.

 

still_2.9.1

 

Sjekk også:
Psyence Fiction, tidligere iampsyencefiction, med ny video
by-Larm 2014: Shitrich og iampsyencefiction To av høydepunktene onsdag

Foto: Pressebilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter