Søk Meny Lukk
Lukk
Av: petterboskop Anmeldelser 12. november 2014

Neumond Recording Company

I anledning Nordisk spilldag 2014: Det herlig bisarre soundtracket til «Wolfenstein: The New Order».

 

neumondcover

 

Settingen i spillet Wolfenstein: The New Order er som følger: andre verdenskrig ble vunnet av tyskerne, og hovedpersonen i spillet prøver å fjerne nazistene fra makten. Handlingen foregår på 60-tallet, og i denne alternative virkeligheten har ikke vestlige land satt noe som helst preg på moderne musikalske uttrykk. I det utvidede tyske riket, derimot, blomstrer kulturlivet. Artister som Die Schäferhunde og Viktor und die Vokalisten har store slagere i dette universet, med henholdsvis «Zug nach Hamburg» og «Berlin Boys and Stuttgart Girls».

 

viktorcover

 

Hver låt i spillet er spilt inn i god 60-tallsånd og høres ut som mye vi kjenner fra perioden i vårt eget univers, men med en solid dose tysk krydder. Siden låtene har litt forskjellige uttrykk lot utviklerne og komponist Mick Gordon fiktive artister representere hver sin låt. Personlig skulle jeg gjerne hørt mer fra Hans.

For å samle dette soundtracket under ett banner lagde spillutvikleren en fiktiv label med navn Neumond Record Company, og du kan høre alle godbitene på deres Soundcloud-konto eller sjekke denne spillelisten på Spotify.

 

Les også:

Dagens spill-låt (tirsdag)

Dagens spill-låt (mandag)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter