Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 12. november 2014

Ukas tips!

Det er ingen hemmelighet at det finnes et par Paal Nilssen-Love-entusiaster her på Musikkavdelingen, så vi benytter ofte anledningen til å hylle dette trommegeniet fra Stavanger.

Foto: Pressebilde

Denne gang er det en sterk anbefaling om at du så absolutt bør få med deg Large Unit, som spiller på Blå i kveld. Paal Nilssen-Love har trommet sammen et drømmelag av jazzmusikere, 10 stk. i alt, bestående av både unge lovende talenter, men også gode gamle veteraner som Lasse Marhaug og Ketil Gutvik.

Samtidig er det slippfest for ensemblets nye plate Erta Ale, en massiv boks med med 4 lp’er, 3 cd’er og annet snacks, som for øvrig fikk en strålende anmeldelse i Aftenposten forleden. Så her er det bare å glede seg –  Paal & Co vil garantert teppebombe deg med kraftjazz av beste sort.

 

Erta_box_front

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter