Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 10. desember 2014

Julegavetips: Boksen Weird Tales of the Ramones

 

Nytt Ramones bilde
Boksen Weird Tales of the Ramones som kom ut i 2005 passer like fint i bokhylla som i spilleren, med tre album, en DVD og en femti siders tegneserie (!).

Bl.a. har mannen bak Simpsons tegnet sin hyllest til The Ramones. Coveret på herligheten fra Rhino er i gjennomført Iskalde Grøss-stil (det følger også med tegneserie og 3D-briller), så samleboksen er dermed en pryd både for øre og øyne. Boksen inneholder tre CD-er med musikk, demoer, b-sider, singel mikser m.m. Topp det hele med å slenge med selvbiografi-DVD-en Lifestyles of the Ramones (inkludert 18 musikkvideoer) med i gavepakken. Da vil julefreden garantert senke seg i heimen. Merk deg også at juleklassikeren «Merry Christmas (I Don’t Want To Fight Tonight)» er en av godt og vel 85 (!) låter som har fått plass i samleboksen Weird Tales of the Ramones.

 

 

The Ramones – Merry Christmas (I Don’t Want To Fight Tonight)
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Du kan også låne The Ramones-klassikere (CD-er, DVD-er og bøker) på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen. 

«Gabba Gabba Hey»!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *