Søk Meny Lukk
Lukk
Av: terjedeichman Anbefalinger 15. desember 2014

Sepultura  – «Under Siege (Live in Barcelona)»

Sjelden har julekvelden vært så anstrengt i heimen, etter innkjøp av Sepulturagenser som julegave fra farmor. Fronten gikk greit, men baksida ble kommentert med «her var det jo hodeskaller og greier?» Noen år senere trippa jeg febrilsk rundt på konsert i Spania, solbrent og i sandaler, men, det var jo for å oppleve Max Cavalera live, vokalisten i Sepultura!

Et opptak kan ikke sammenlignes med å det være der, men, Sepultura – «Under Siege (Live in Barcelona)», som du også kan se og høre på DVD’en «Chaos», er likevel nært det å være på en metallkonsert. Særlig de ti første minuttene oppsummerer alt! De første sangene er henta fra turnéskiva Arise, videre følger  klassikere som Mass Hypnosis, Inner self og Troops of Doom.

Sepultura kom med to greie album til, men, så førte interne stridigheter til at vokalisten Max slutta, selv om navnet fortsatt holder på. Men, dette er toppen, der konserten avsluttes med en cover av Motörheads, Orgasmatron.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter