Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 9. januar 2015

Video: Jesse Jones – «Kuler’n»

Skjermbilde 2015-01-09 kl. 14.30.58

 

På tampen av fjoråret meldte Jesse Jones sin tilbakekomst til den norske musikkscenen med gatebangeren «Kuler’n». En låt som handler om at det kan være vanskelig å bytte om fra en livstil. Mer konkret, handler det om å kunne omstille gatelivet til en musikalsk karriere på heltid. Låten har nå fått sin egen musikkvideo, hvor Jesse selv står både foran og bak kamera i tillegg til idé. Mens den TP-affiliated Nima Taheri har gjort regi.

 

Skjermbilde 2015-01-09 kl. 14.30.44

 

Dette sier Jesse om låten: – Kulern er en låt som handler om at det kan være vanskelig å bytte om fra en livsstil. For min del vil det vil si å omstille fra det som skjer i gata til å gjøre en karriere i musikk på ordentlig. Det er mye som skal til , mer enn det folk tenker tror jeg. Låta kom igang med refrenget – noen linjer som egentlig kom ut av en helt random samtale jeg hadde med Tommy i studio den dagen. Plutselig sto jeg i boothen og lagde ett hook ut av noe jeg bare egentlig skulle si til Tommy privat, Hehe , bra det , vi liker spontane greier.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.