Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 22. januar 2015

Internasjonalen starter 2015 med god nyhet: The Samuel Jackson Five konsert i kveld

Internasjonalen starter 2015 med å tilby konsert med de norske instrumentalrock leverandørerene The Samuel Jackson Five. I kveld torsdag 22. januar.

The Samuel Jackson Five har fire full-lengdere bak seg og er nå aktuelle med det limiterte raritetsalbumet “Seasons In The Hum”, utgitt på det belgiske plateselskapet Navalorama.

Vi overlater ordet til Internasjonalen:
Jeg vet hva du tenker.. Livet er for kort for instrumental-rock, ikke sant? Men hør her.. Dette bandet er langt fra å spinne seg fast i post-rockens mange cliché spor. De er kjent for å tilføre sjangeren flere dimensjoner og kan i løpet av én og samme låt variere mellom alt fra skarpe teksturer til jazzdynket estetikk. På deres forrige selvtitulerte plate gikk de til og med så langt at de inngikk et samarbeid med vokalistene Truls Heggero, Thomas Bratlie Haugland og Pål Angelskår på 3 forskjellige spor på albumet. The Samuel Jackson Fives vide spekter av inspirasjonskilder går fra proghelter som King Crimson og Yes til John Coltrane, Stravinsky, Nick Drake og Do Make Say Think. Det mest fasinerende er hvordan de kontinuerlig utvikler seg til å bli et tightere band samtidig som spennvidden fortsetter å bli bredere.

 

presse1

 

Forrige gang The Samuel Jackson Five spilte konsert i Oslo var våren 2012. Siden den gang har bandet spilt i 17 land, vært på tre Europaturneer, besøkt Barcelona, Istanbul og Arkhangelsk, blitt holdt igjen på grensa til Ukraina i 18 timer, brukket en arm i Polen samt blitt nektet innreise til Romania. Denne hardtarbeidende gruppa er aktive året rundt, men spiller sjeldent i hovedstaden, så bruk sjansen din til å oppleve dette fyrverkeriet av et band i andre etasje på Internasjonalen 22 januar.

The Samuel Jackson Five – Konsert på Internasjonalen 22 januar. Dørene åpner kl. 20.00

 

presse2

 

image

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter