Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 29. januar 2015

Vil The Prodigy nå gamle høyder?

the-prodigy-the-day-is-my-enemy 1

 

The Prodigy anno 2009 er som en one night stand med en eks i fylla: Uforpliktende moro, men du vet også hva du får, for ikke å snakke om hangoveren etterpå, slik oppsummerer vår anmelder comebackskiva til gruppa (se under). Nå meldes det at The Prodigys sjette studioalbum med tittelen The Day Is My Enemy slippes 30. mars på gruppas eget Take Me To The Hospital gjennom Cooking Vinyl. Vil The Prodigy nå gamle høyder?

 

Sjekk teaser:

 

prodigy

 

 

The Prodigy

«Invaders Must Die» (2009)

Wichita

3

 

The Prodigy anno 2009 er som en one night stand med en eks i fylla: Uforpliktende moro, men du vet også hva du får, for ikke å snakke om hangoveren etterpå. På Invaders Must Die har gutta funnet ut at de skal feste som om det er 1997, eller 1994… eller 1992. Låtskriver Liam Howlett gjør det han kan best, og noen riktige bangere i god, gammel stil får vi servert i form av tittelkuttet og «Omen». Problemet er at de fyres av allerede helt i starten, og etter 5-6 låter har gutta mistet det meste av potensen. Men det er moro så lenge det varer.
Rune Aas

Anmeldelsen er tidligere publisert i Vixen.

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter