Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anmeldelser 6. februar 2015

Plateanmeldelse: Ashanti – «The Declaration»

 

Ashanti

«The Declaration» (2008)

Universal

4

 

Sterke kvinner// Ashanti skiftet image med albumet The Declaration. Hun framstår her som en diva. Mulig opptredener i filmer som Resident Evil er en av årsakene til image-skiftet, hvem vet? Mange mener at Ashanti er en undervurdert utøver, inkludert undertegnede. Og førstesingelen fra albumet, ”The Way I Love You”, skuffer ikke, en smektende og følelsesladet låtperle, og den nådde da også opp til tiende plass på Billboardlista: Resten av albumet Ashanti  kom opp med i 2008 er også smektende. Det blir riktignok for pusete – akkurat som det photoshoppa coveret – Ashanti kvesser ikke klørne nok rent musikalsk, men det gjør hun derimot i tekstene. Hun synger om sterke kvinner, slikt noe liker vi her i Deichmans musikk. Forbildet hennes er, også rent musikalsk, (hør for eksempel ”You’re Gonna Miss”) Mary J. Blige, men Ashantis uttrykk er ikke like kraftfullt som Blige. Bortsett fra disse innvendingene nyter jeg Ashantis inntagende musikk i vinterkulda, prøv du også.. Prøv også Ashanti sitt fjorårsalbum «Braveheart». / Victor Josefsen

«The Declaration’s lack of success — relative to those previous albums — doesn’t seem to have changed Ashanti’s direction one bit. «allmusic

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter