Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 24. februar 2015

Pophilsen fra Brian Wilson

Brian’s back!

Brian’s back ja. Det var jo sangen som ledet kampanjen som skulle comebacke Brian Wilson noe så innmari inn mot siste halvdel av 70-tallet. En litt mørk og kynisk vise, nasalt sunget av Brians fetter og Beach Boy-kollega Mike Love. Men det var den gang.

De siste årene har Brians output vært jevn og av relativt høy kvalitet («That Lucky Old Sun», «Brian Wilson Reimagines Gerswin», 2In The Key of Disney», 2That’s Why God Made the Radio med Beach Boys»).  Sistnevnte Beach Boys-album kunne låte i overkant generisk. Derfor er det fint å høre låta som nylig ble sluppet. En fin og jordnær innspilling.

Den vil befinne seg på Brians kommende album «No Pier pressure» (beklageligvis var det plateselskapets ordspillkonge som fikk velge albumcoveret) På sangen har han med seg alltid stødige Al Jardine (ja, hvis du tråler live-klipp fra 80-tallet er han ofte den eneste som aldri er synlig full) og dessuten lost Beach Boy David Marks.

En fengende låt uten for mye slitsom «bæring av arven». Bare et sunt pop-løft med pene harmonier.

 

Se også Brian Wilsons samarbeidspartnere rangert fra best til verst

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

Én kommentar til “Pophilsen fra Brian Wilson”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter