Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 26. februar 2015

Electric Eye til Roskilde Festival

Etter en overbevisende konsert på legendariske Loppen i Christiania, København sist høst ble  Roskilde Festival  overbevist. Electric Eye ble booket på flekken, men har måttet holde på hemmeligheten siden. I dag kan vi endelig offentliggjøre at Electric Eye er klare for hovedprogrammet til Roskilde Festival 2015.

Electric Eye slapp sin debut-LP våren 2013 » Pick-Up, Lift-Off, Space, Time» på Klangkollektivet og Fuzz Club Records (Electric Eyes låt «Tangerine» fra nevnte skive kom på 6. plass på årets-beste-norske-låter 2013-lista mi i Deichmans musikkblogg).. Siden det har bandet turnert over hele Europa og i USA, opptrådt på blant annet SXSW, Eurosonic, The Great Escape, Iceland Airwaves og Spot, og musikken har spredd seg til radio over så godt som hele verden.

Electric Eye er for tiden i studio og gjør siste finpuss på plate nummer to som er ventet i oktober 2015. Electric Eye opptrer på Blå under by:Larm sammen med Bloody Beach og Dig Deeper, fredag 6/3 kl 22.45.

 

Sjekk også:

Electric Eye bekreftet til SXSW og Eurosonic Electric Eye på turné i Portugal og Island

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter