Søk Meny Lukk
Lukk
Av: petterboskop Anbefalinger 4. mars 2015

Jeg drømmer om en natt med Kaci Kullmann Five

Med Kaci Kullmann Five som nyvalgt leder i Nobelkomiteen er det kanskje på tide å tørke støvet av «Jeg drømmer om en natt med Kaci Kullmann Five» av Morten Jørgensen og Spekkhoggerne som fulgte etter danskebåten uten å røre spyet som rant fra ripa.

 

 

Sangen ble utgitt på bandets eneste plate «Psykedelisk utviklingshemmet» i 1989. Før dette spilte Jørgensen i Lumbago, hvis samleplate kan lånes på biblioteket. Jørgensen har senere gitt ut både diktsamling, barnebok og romaner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter