Søk Meny Lukk
Lukk
Av: anderssmedstad Anbefalinger 7. mars 2015

Det starta med en drøm…ny EP fra Shishko

 

shishko

Rapperen Shishko har vært aktiv i det norske hiphop-miljøet lenge, men er først nå klar med debut-EP’en, Starta med en drøm. EP-en utgis på produsenten Soul Theory sin label, Soul Theory Records. Heemugen og Natasha Angel dukker opp som gjester. Shishko ble født i Chile, men har vokst opp i Kristiansand. Han er inspirert av gamle boom bap helter, østkyst-hiphop som KRS-One og Kool G. Rap. Starta med en drøm er tilgjenglig både digitalt og fysisk. Fysisk eksemplar kan bestilles her:

Soul Theory har for øvrig produsert to av EP-ens åtte spor, «Drittsekk» og «Barndommen min». Vi intervjuet den aktive produsenten i fjor i forbindelse med utgivelsen av hans Dog without a leash. http://blogg.deichman.no/musikk/2014/09/01/intervju-soul-theory Han er snart ute med ny EP, der han har samarbeidet med Detroit rapperne Illa J (broren til den avdødde produsenten og rapperen J Dilla) og Frank Nitt.

 

Her kan du ellers søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter