Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Silje Ramleth Anmeldelser 9. mars 2015

By:Larm 2015: Astrid gjør seg fortjent til en plass blant pop-stjernene

Ja, vi snakker om Astrid Smeplass som kom på femte plass i Idol 2013, ungjenta som nå har blitt mer ambisiøs og sikker på at hun hører hjemme i musikkbransjen.

Tekst: Silje Ramleth
 Foto: Stian Schløsser Møller

Det var nettopp disse Idol-fordommene jeg måtte legge bak meg da jeg entra By:Larm sin nærmest fulle hovedscene. På tross av sin unge alder viser Astrid en selvsikkerhet og stoisk ro bak synthen som nå er en viktig del av musikkproduksjonen hennes. I tillegg fremstår hun ydmyk når hun kommuniserer med publikum, og betrygger både meg og janteloven. Lydbildet hennes har utvikla seg fra yndig flinkisvokal akkompagnert med kassegitar, til elektropop med RnB undertoner – det kler henne godt. Hun gjør alt riktig, så riktig at det nesten snur om til det kjedsommelige, men man kan ikke annet enn å kreditere henne for det høye musikktekniske nivået hun utøver.

009_ Astrid_070315

Astrid har kommet godt ut av Idol. Med et godt støtteapparat i Universal Music har hun det som skal til å slå gjennom, men det slår meg likevel at den voksende Astrid må få tid til å vokse litt mer. Vi kan forvente store ting fra denne jenta i åra som kommer.

070_ Astrid_070315

 

060_ Astrid_070315

075_ Astrid_070315

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter