Søk Meny Lukk
Lukk
Bendik @ by:Larm 2015
Av: Rune Aas Anbefalinger 9. mars 2015

By:Larm 2015: Bendik – Monumental oppvisning

Bendik @ by:Larm 2015

Silje Halstensen aka Bendik er kanskje ikke verdens største av vekst, men lørdag kveld på Sentrum Scene var hun ganske enkelt bare stor.

Tekst: Rune Aas
Foto: Mohammad Ataey

Som et av de største navnene på årets By:Larm, er det også gitt at Bendik kommer til å fylle opp Sentrum Scene denne kvelden. Og foran en så godt som fullsatt konsertsal innfrir Bendik så det holder.

Et lite ankepunkt mot Bendiks elektroniske pop, er dog at en del av låtmaterialet tidvis kan oppleves som litt vel dramatisk. Når Silje Halstensen begynner å dra på, vet vi på en måte hvor hun skal. Men selv om Bendik balanserer på en knivsegg her, faller hun aldri for fristelsen å dra på for mye.

Når gysaren «Mørket føles mørkere» fyres av, er gåsehuden og klumpen i halsen et faktum. Silje Halstensen og resten av bandet har publikum i sin hule hånd under hele konserten, og slipper ikke taket før By:Larms tilmålte 30 minutter er over. Bendik leverer et sett som er så tight, intenst og ektefølt, at det er umulig å ikke la seg rive med.

Enkelt sagt er det Bendik leverer denne kvelden monumentalt – en ren oppvisning og aldri en så liten maktdemonstrasjon fra en artist som på mange måter befinner seg i en helt annen liga enn de fleste av årets By:Larm-acts.

Bendik @ by:Larm 2015 Bendik @ by:Larm 2015 Bendik @ by:Larm 2015 Bendik @ by:Larm 2015 Bendik @ by:Larm 2015 Bendik @ by:Larm 2015

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter