Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 10. mars 2015

By:Larm 2015 – Vök

image

Det er alltid spennende å oppleve nye utøvere fra Island. På by:Larm i fjor serverte Sísý Ey fascinerende performance og året før leverte Sin Fang andektig drømmepop i kirka. Og på Roskilde i 2013 var vi med på en magisk opplevelse sammen med Sigur Rós. I år opplevde vi Furas stemningsbærende elektro-gitar-maskineri.

Tekst: Victor Josefsen
Foto: Mohammad Ataey

Vi fikk dessverre ikke anmeldt islandske Vök sin By:Larm-konsert torsdag 5. mars. Hvor vi var? I den lange køen utenfor Internasjonalen. Heldigvis kom vår fotograf seg tidsnok inn på konserten. Det sies at et bilde kan si mer enn tusen ord. Her 10 er bilder fra Vöks konsert.

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter