Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 30. mars 2015

Ampmandens Døtre om hvor apatisk og kald man føler seg når noen som står en nær blir borte

Ampmandens Døtre album cover

Ampmandens Døtre er ute med første låt fra den nye skiva Tre Volti Della Paura som kommer 22. mai. «Låta Deg Være Ære handler om hvor apatisk og kald man føler seg når noen som står en nær blir borte», forteller Ken-Robert til Deichmans musikkblogg.

«Litt roligere enn tidligere, men skal ikke bli en vane», lover Ken-Robert i Ampmandens Døtre. Men like skitten. Viser vel bare at Ampmandens Døtre bare er mennesker av kjøtt og blod de også! Også rett i inngangen til disse påsketider da», fortsetter Ken-Robert entusiastisk. Deichmans musikkblogg føyer til: Låta Deg Være Ære viser hvor bra Ampmandens Døtre er på sitt beste.

 

 

Ken-Robert avslutter slik:
– Ellers så kommer det en låt til etter hvert før plata slippes 22. mai med party på Crossroads sammen med Blodspor og Feilfødt. Det kan vi like!

 

 

Mer Ampmandes Døtre
I «No Sleep Here» oppviser Ampmandens Døtre attityde à la klassiske band som Black Flag og Suicidal Tendencies, for å nevne noen. Og «screamo»-utbruddet sender assosiasjoner til The Jesus Lizard («Then Comes Dudley» og «Monkey Trick»), og tusenvis andre band, TJL er egentlig helt, helt tilfeldig valgt. Uansett, overbevisende av Ampmandens Døtre.

 

 

Ampmandens Døtre splitter landets musikkjournalister

Ampmandens Døtres Ep Fisk Fuck You havnet under BOBLERE på ÅRETS BESTE NORSKE EP-ER/MINIALBUM 2013-lista mi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter