Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 31. mars 2015

Solefald headliner den nye metal festivalen MIDGARDSBLOT METALFESTIVAL

Solefald 1 Foto_Jorn_Veberg Solefald Foto: Jørn Veberg

20.- 22.august i år arrangeres en tre dagers utendørsfestival, MIDGARDSBLOT METAL FESTIVAL, for første gang i Borreparken, Horten. En festival med ekstrem metal, ekte vikinger, familieaktiviteter og ølfestival med ekte mjød og ølsmakinger.

I Borreparken levde noen av Norges mektigste vikinger og parken har vært et hovedsete i jernalder og vikingtid. Parken har i dag en gjenreist vikinghall, Gildehallen, og fem store vikinggraver, i tillegg til Midgard Historiske Senter. Festivalområdet vil være i og rundt Gildehallen med en utendørsscene, handlegate og øltelt samt en vikinglandsby med ekte vikinger. På dagtid står omvisninger, paneldebatter, foredrag, utstillinger, ølsmakinger, akustiske konserter og aktiviteter for hele familien på programmet. På kveldstid entrer ekstrem metal banda scenen.

 

Solefal 2 Solefald. Foto: Jørn Veberg

 

Solefald headliner Midgardsblot på torsdag med en helt spesiell konsert, og tar med seg performance på scenen, meldes det. Solefald slapp i februar albumet ”World Metal. Kosmopolis Sud” der det islandske og norrøne mikses med et blikk mot Afrika og det store Sud. Cornelius Jakhelln og Lars Are Nedland dannet Solefald i 1995. Fra å ha vært et eksperimentelt black metal-band har Solefald utviklet et særegent progressivt uttrykk.

I tillegg til Solefald er bandene Einherjer, Thyrfin, Kampfar, Acyl, Myrkur og Folket Bortafor Nordavinden bekreftet og flere band vil bli annonsert fremover, meldes det.

 

Sjekk også:

solefald Om språkform, tekstlig innhold og lydene i Solefalds «Norrøn Livskunst»

Solefald2 Det sorte på biblioteket… eller 11 musikalske øyeblikk med «black» i fokus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter