Søk Meny Lukk
Lukk
Av: petterboskop Anmeldelser 9. april 2015

Why do birds suddenly appear?

Lydbøker er svært populære, og biblioteket har de fleste formater dekket i samlingen sin. «Minette Walters lydbok, sier du? Ikke noe problem. Å, på kassett? Jada, vi har det også. På engelsk og på kassett? Yup, no problem».

Bibliotekets vinylsamling er ikke så stor, og består stort sett av diktopplesing, utvalgte taler av kong Haakon VII fra 1905-1955 og «A field guide to the bird songs of Britain and Europe». Denne serien med fuglesang består av intet mindre enn 15 LP’er. Plate nummer 1 i serien har utgått, og i følge discogs.com går du glipp av blant annet 14 sekunder med Gavia Stellatas «Kwuck-kwuck-kwuck» og 57 sekunder med Anser Fabalis nasale fanfare – «Ung-Unk». Plate 2-15 i serien er fortsatt i samlingen og til utlån.

Hoot-hoot.

Hoot-hoot.

Hvis du lot deg lokke av overskriften og forventet en artikkel om Burt Bacharach eller The Carpenters kan vi i det minste linke til både biografier, noter og CD’er i utlånskatalogen!

Burt Bacharach

The Carpenters

Saken er tidligere publisert i Deichmans litteraturblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter