Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 20. april 2015

Nok en Ampmandens Døtre-låt som skaper store forventninger til den nye skiva som kommer i mai

Ampmandens Døtre album cover

Ampmandens Døtre slapp den første låta fra den kommende skiva, Tre Volti Della Paura, i mars. Deg Være Ære viser hvor bra Ampmandens Døtre er på sitt beste, skrev vi da. Vi slenger ut de samme ordene om den nye låta La Mantanza. To låter som skaper store forventninger til den nye skiva Tre Volti Della Paura som er ute 22. mai.

Selv beskriver Ampmandens Døtre låta slik: La Mantanza plukker opp tråden fra Norwegian Discomfort og Fisk Fuck You EP og dundrer på i kjent sludgepunk-stil.

 

Om innholdet sier Anders (vokalist):

– Låta handler om fremveksten av det høyreekstreme vi ser i Norge og Europa i dag. Krefter som det må tas et oppgjør med. Vi må nekte dem å gjemme seg bak tastaturene. De må dras fram fra gjørmehølet de sitter i, hvor gjørma i øya deres hindrer dem i å se klart.
Anders, Ampmandens Døtre

 

 

Mer Ampmandes Døtre
I «No Sleep Here» oppviser Ampmandens Døtre attityde à la klassiske band som Black Flag og Suicidal Tendencies, for å nevne noen. Og «screamo»-utbruddet sender assosiasjoner til The Jesus Lizard («Then Comes Dudley» og «Monkey Trick»), og tusenvis andre band, TJL er egentlig helt, helt tilfeldig valgt. Uansett, overbevisende av Ampmandens Døtre.

 

 

Ampmandens Døtre splitter landets musikkjournalister

Ampmandens Døtres Ep Fisk Fuck You havnet under BOBLERE på ÅRETS BESTE NORSKE EP-ER/MI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter