Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 22. april 2015

Plateanmeldelse: Obits – «Moody, Standard and Poor»

Obits_front_LP

 

Artist: Obits

 

Album: «Moody, Standard and Poor» (2011)

 

Plateselskap: Sub Pop

 

4

 

Erfaren gjeng//Obits består av erfarne folk fra Drive Like Jehu, Edsel, Hot Snakes og Pitchfork. «Moody, Standard and Poor» er innspilt i Brooklyn, hvor eller hadde jeg nær sagt. ”I Want Results» er funky drivende garasje ’a la Cub Codas superb versjon av ”Let’s Get Funky”, dog ikke like funky.

Nå som både en del punk (og indie) framstår som forutsigbart, er det en lettelse å kunne ty til band med noen år på ræva, som vet hva de vil og har evnen til å utføre det. Det ene bandet etter det andre har rotet i de samme kildene som Obits, for det er en schwært velbrukt formel de benytter seg av, men det er kun de aller beste som får det til å funke. En strålende oppskrift i de rette hendene. Og Obits er en oppegående gjeng både når det gjelder låtskriving og attitude. Dette er eggende rocka garasjepunk med energi, temperatur og trøkk, på sitt beste ypperlig, bør sjekkes. // Victor Josefsen

Anmeldelsen er tidligere publisert i Spirit

 

Jeg anbefaler også «Beds & Bugs» fra 2013

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter