Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 24. april 2015

Ukas tips!

Du er herved advart. The Sadies spiller på Vulkan Arena i morgen.

Foto: Pressbilde

The Sadies er de canadiske kongene av countryrock, og vet godt hvordan man setter fart i et liveshow. Før i tiden kunne de holde på opp i mot 3 timer til stor jubel fra publikum. De har ellers hatt mange vellykka samarbeidsprosjekter gjennom årene, med bl.a. Neko Case på livealbumet The Tigers Have Spoken (2004), John DoeCountry Club (2009) og Gord Downie på albumet Gord Downie, The Sadies, And the Conquering Sun fra i fjor. Sadies er likevel bedre og sterkest alene, hvor de blander country, surf og garasjerock elegant sammen. De tre siste albumene New Seasons (2007), Darker Circles (2010) og Internal Sounds (2013) er alle moderne klassikere.

Konserten på John Dee i 2011 ble en umiddelbar snakkis, med høy du-burde-vært-der-faktor. Nå har du sjansen til å få oppleve en ny snakkis og den bør du jaggu meg gripe!

 

Les også:

Ukas tips om The Sadies «Internal Sounds»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter