Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 29. april 2015

Konsert med Eple Trio + Vilde &Inga

 

EpleTrio_pressphoto_cleanerBWbruk

 

Eple Trio har gjennom ti år, fire plateutgivelser og turnéring i både inn og utland, skapt sitt helt eget musikalske univers, hvor alle musikerne opptrer som likeverdige individer i helheten. De har høstet strålende kritikker for sin siste plateutgivelse Universal Cycle og havnet på andreplass i Dagsavisens kåring av de beste jazzalbumene i 2014.

Vilde&Inga møttes under studiene på Norges Musikkhøgskole og har turnert både i Norge og internasjonalt. De har jobbet med blant annet Sidsel Endresen, Ingar Zach, Christian Wallumrød og Ivar Grydeland. I mars slapp de sitt første album, Makrofauna på det prestisjetunge tyske selskapet ECM til strålende kritikker.

 

Tid: Mandag 4. mai, kl. 18.30
Sted: Deichmanske Hovedbibliotek, Foredragssalen

GRATIS INNGANG!

 

Les også:

Intervju med Vilde&Inga

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 7 andre abonnenter