Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. mai 2015

Låtpremiere: Center of the Universe – Nervous central system (feat. Truls)

Etter to instrumentalutgivelser, i eget navn og som E▲SY & C.O.U., returnerer Center of the Universe til låter med vokal på det nye albumet «Limited Edition». I dag kjører vi premiere på låta «Nervous central system (feat. Truls)» fra den kommende skiva.
Av: Victor Josefsen 

C.O.U. eller Center of the Universe, også kjent som DJ Sissyfus og Jørgen Skjulstad, er en konstant undergrunnsmusikalsk faktor og har gitt ut tonnevis med musikk på sitt eget plateselskap Metronomicon Audio, samt mange andre steder.

 

 Metronomicon Audio om «Limited Edition»

Fred i sinnet som dominerer lydbølgene på «Limited Edition». De kompliserte strukturene som ofte finnes i elektronisk musikk må vike for enkle deler som bare gir mening sammen. Ethvert innfall om å lage noe imponerende eller stort har for lengst blitt kastet i søpla (restavfall). Istedet letes det stille og rolig etter noe som er fint å høre på, og hvor man kanskje kan få øre på noe man hittil ikke har lagt merke til. Tekstene er ikke noe uttrykk for hvor artisten er i livet etc. etc., men vender tankene utover til verden og dem som hører på.

– De kompliserte strukturene som ofte finnes i elektronisk musikk må vike for enkle deler som bare gir mening sammen. Ethvert innfall om å lage noe imponerende eller stort har for lengst blitt kastet i søpla (restavfall).

Dette er en fargerik plate. Musikken er ganske rett fram, men den er blitt til på mange merkelige måter. Noen av låtene er laget ved å synge oppå – og mikse videre på – låter laget av andre. (Dette er det man ofte forbinder med en remix, og det er gjennom et utall remixer noen kjenner Center of the Universe/C.O.U.). «Limited Edition» er plate nummer 17 (hvis man teller med noen samarbeid) og vil bli utgitt digitalt og på SD-kort/Micro SD av Metronomicon Audio.

– Tekstene er ikke noe uttrykk for hvor artisten er i livet etc. etc., men vender tankene utover til verden og dem som hører på.

DSC_0334 bra

 

I tillegg til å inneholde utgivelsen ukomprimert og som MP3, inneholder SD-kortet flere remixer, MIDI-spor, tekster og et unikt foto for hver kopi. SD-kortet kan bli brukt i datamaskiner, telefoner og kameraer og kan bli brukt videre, også til andre ting enn å transporere denne utgivelsen.

 

Her Center of the Universes Nervous central system (feat. Truls).

 

Du kan låne musikk av Center of the Universe på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

 

 

Sjekk også:


Intervju: Center of the Universe

 

E▲SY & C.O.U. (Center of the Universe)- Ayayek Machine

 

02_truls_parkteatret150413

Truls på Parkteatret. Foto: Stian Schløsser Møller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter