Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anmeldelser 18. juni 2015

Forgaflingspop

Jeg er ingen musikk-misantrop, men det hender tross alt ganske sjelden at man kommer over ny musikk som oppleves som bittelitt unik og uhørt. Forleden kom jeg over platen Forgaflingspop, av og med Espen Reinsertsen.

 

 

Reinsertsen er en saksofonist fra Gran på Hadeland, mest kjent som jazzmusiker – han står bl.a. bak årets bestillingsverk til Moldejazz sammen med Trondheim jazzorkester. Musikken som skal framføres i Molde er basert på arbeidet som ble dokumentert på Forgaflingspop, først tilgjengeliggjort på Bandcamp i fjor, men utgitt på alle digitale plattformer gjennom Susanna Wallumrøds plateselskap SusannaSonata for få uker siden. Hvis du kan høre for deg en miks av oppkuttede, elektro-beats, knitrepop, fri-impro, og norske tekster om biologi er du god! Hvis ikke synes jeg du skal sette deg ned å lytte til Forgaflingspop. For det er det Reinsertsen serverer. Uhørt, egentlig.

 

 

Anbefalingen er tidligere publisert på Trondheim folkebibliotek – Musikkavdelingen sin blogg musikkprat
Tekst: Stian Stakset

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter