Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 27. juni 2015

Videoanbefaling: Syntax TerrOrkester – Syre Fort!

Syntax 1

 

Det ypperlige rockebandet Syntax TerrOrkester snakker ikke høyest i klassen, men for ikke så lenge siden slapp de ny plate, Bydrifter, og nå er de ute med ny video.

 

Syntax 2

 

I videoen «Syre Fort!» tar Syntax TerrOrkester og regissør Simeon Frohm, som tidligere har jobbet med bl.a. Timbuktu, deg med på en småsurrealistisk reise akkompagnert av instrumental rocka post-rock med psykedelia-ambiente undertoner. Videoen «Syre Fort!» er en utforskende låt og video utenfor allfarvei. Låten er instrumental, og kan gi assosiasjoner til filmmusikk fra gamle helter som Henry Mancini og Ennio Morricone, meldes det, uansett, en video & låt du ikke bør gå glipp av.

 

Videoen er spilt inn på Syreneset Fort på Karmøy, med bunkerser fra krigens dager og Nordsjøen som nærmeste nabo. Handlingen er om en forlatt gutt som er bor alene ved havgapet. Han samler på informasjon fra havet og lager lysrefleksjoner for å kunne kommunisere med omverdenen. Han skaper sin egen verden inne i disse ruinene og etter hvert blir denne verdenen virkelig og tar over stedet og hans oppfatning av det.

 

 

Sjekk også:

I tilfelle du ikke visste det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter