Søk Meny Lukk
Lukk
Av: anderssmedstad Anmeldelser 25. juli 2015

Anmeldelse: Tinashe – Aquarius

Etter tre mixtapes slapp Los Angeles-baserte Tinashe debutalbumet «Aquarius» 6. oktober. Her har hun med seg artister og produsenter som A$AP Rocky, DJ Mustard, ScHoolboy Q, Future, Dev Hynes og norske Stargate.  Og 14. mars står Tinashe på scenen, Parkteatret.

 

 

Albumets første singel er  «2 On», hvor hun samarbeider med Schoolboy Q. «Tinashes uimotståelig catchy single ”2 On” (produsert av DJ Mustard & Redwine) er en av låtene jeg har hørt mest på i år. Umiddelbart fengende og klubbklar R&B, som minner mer om Cassies ”Me & You” (2006) enn den EDM-søla som en del av sjangerens artister har vasset rundt i de siste årene. Og Tinashe synger vesentlig bedre enn Cassie», skriver Anders Kranmo Smestad AKA Oral Bee i Spirit.

 

 

«Albumet har en overvekt av behagelige låter i sakte tempo, men ”All Hands On Deck” er leken musikk for dansegulvet. Hun rider den minimalistiske DJ Mustard-ish beaten (vet ikke hvem som har produsert denne) ypperlig, og i refrenget tar det av med en suggererende Lil Jon-synth. Sangen har også et cheezy synth-fløyte parti mot slutten. Det lyder stygt, men gøyalt.

 

 

Den nyeste singlen, ”Pretend” med A$AP Rocky er en vinner. Og ”Wildfire” er et annet høydepunkt på albumet, med original og tøff produksjon og et fengende refreng som bringer tankene til Rihanna», fortsetter Oral Bee i Spirit-anmeldelsen av «Aquarius»,

 

TINASHE_PressPhoto3_2014-61595757

Tinashe. Foto: Pressebilde

 

Så her er det bare å glede seg til Tinashe står på scenen på Parkteatret 14. mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter