Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 27. juli 2015

Plateanmeldelse: Duel In The Sun – «Duel In The Sun»

Untitled-1

 

 

DUEL IN THE SUN

DUEL IN THE SUN (2011)

SOLID GOAL

4

 

 

ERFARNE POPSMEDER// The Colors Turned Red er tilbake, vel nesten da, for Duel In The Sun består av tre stykk The Colors… Johnny Hazard (vokal), Morten Jackman (trommer) og låtskriver/produsent Haakon Larsen (gitar). Andre Red-medlemmer spiller også på skiva. Ikke hørt om The Colors Turned Red, sier du? Vel, Haugesundbandet kjørte på mot slutten av 8o-tallet, og gjorde comeback på midten av 2000-tallet, men nå er det altså Duel In The Sun det dreier seg om. Singelen, den spretne og fengende You Know What, må sjekkes av alle popfantaster. Smile Again er også en vinner. Duel In The Sun er veldig inspirert av legendarisk The Kinks (og litt av Pulp). Om gruppa blir like legendariske gjenstår å se, de er i alle fall flinke låtsmeder som serverer lettbente låter og nynnbare hooks (og smekkert sound). Noen av låtene blir fort glemt, mens f.eks. den nevnte singelen er verdt hele plata. ”Erfaring er en undervurdert kvalitet innen rocken”, har de uttalt, godt poeng. Prøv ut Duel In The Sun så kan du kose deg med The Colors Turned Red til dessert.
/ VICTOR JOSEFSEN

Anmeldelsen er tidligere publisert i Spirit

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter