Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 7. august 2015

Ny singel og video fra Shining

Tittelen på Shinings kommende album er ”International Blackjazz Society” og slippes denne høsten, nærmere bestemt 16. oktober. Dette er bandets første utgivelse på Spinefarm Records, som de nylig har inngått en verdensomspennende avtale med.

Første smakebit fra det nye albumet er singelen ”The Last Stand”, som slippes i dag med en tilhørende livevideo. Singelen fortsetter i velkjent Shining-terreng der eksperimentell metal møter jazz i et kontrollert musikalsk kaos, fremført med industriell presisjon.

Akkurat som Venom skapte ”black metal” tidlig på 80-tallet, er Shining skaperen av ”blackjazz” – som også er tittelen på albumet fra 2010, som nådde VG-lista topp 10. Etter Blackjazz kom albumet One One One (2013) som rullet både 5’ere og 6’ere på terningen, og nå er tiden inne for bandets syvende studioalbum. Akkurat som Blackjazz og One One One, er International Blackjazz Society mikset av Sean Beavan (Depeche Mode, A Perfect Circle, Slayer) og mastret i Los Angeles av Tom Baker (Nine Inch Nails, Deftones, Beastie Boys).

 

Foto: Alexander Benjaminsen

Foto: Alexander Benjaminsen

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

 

Les også:

Ukas tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter