Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 12. august 2015

Øya-aktuelle Oral Bee og venner ute med ny, animert musikkvideo til låten «NamNam»


Øya-aktuelle Oral Bee er i dag ute med ny låt og video til låten «NamNam» sammen med Andivalent & Smekolini.
Av: Victor Josefsen

Videoen er regissert av Henrik Bech som sier følgende om videoen:

– Utgangspunktet for ideen er en blanding av Ruffmercy sine digitale visuals og Siffer sin «Hunden og eieren»-animasjon. Over 8000 tegninger og hundrevis av arbeidstimer måtte til for å komponere videoen. Kjente navn i hiphopmiljøet som Cardo Mane fra Skogslosjen, Castiel fra Nora Collective, $vai-Rex, trapqueen: Dj Indie-Anna Jone$, Bærumsgutten Pasha og lyskometen Kimarius bidrar i videoen.

 

 

«NamNam» er singel nr 2 ut fra «FLAKAVELI» som er debutalbumet til Andivalent og gis ut via XO MUSIKK til høsten. Albumet er produsert i sin helhet av Andivalent og er gjestet av artister som Klish, Archie Ellis, Shitrich, Handerrelinni, Zig Zag Zoo, Danny Maroc og mange flere.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter