Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 12. august 2015

Øya-aktuelle Oral Bee og venner ute med ny, animert musikkvideo til låten «NamNam»

Øya-aktuelle Oral Bee er i dag ute med ny låt og video til låten «NamNam» sammen med Andivalent & Smekolini.
Av: Victor Josefsen

Videoen er regissert av Henrik Bech som sier følgende om videoen:

– Utgangspunktet for ideen er en blanding av Ruffmercy sine digitale visuals og Siffer sin «Hunden og eieren»-animasjon. Over 8000 tegninger og hundrevis av arbeidstimer måtte til for å komponere videoen. Kjente navn i hiphopmiljøet som Cardo Mane fra Skogslosjen, Castiel fra Nora Collective, $vai-Rex, trapqueen: Dj Indie-Anna Jone$, Bærumsgutten Pasha og lyskometen Kimarius bidrar i videoen.

 

 

«NamNam» er singel nr 2 ut fra «FLAKAVELI» som er debutalbumet til Andivalent og gis ut via XO MUSIKK til høsten. Albumet er produsert i sin helhet av Andivalent og er gjestet av artister som Klish, Archie Ellis, Shitrich, Handerrelinni, Zig Zag Zoo, Danny Maroc og mange flere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.