Søk Meny Lukk
Lukk
Av: geirqviller Anbefalinger 15. august 2015

Øya 2015 – Holly Herndon, velkommen tilbake

Det var dessverre ikke Holly Herndons dag på Øya i går.

Det var dessverre ikke Holly Herndons dag på Øya i går.

Tekst: Geir Qviller

Det var dessverre ikke Holly Herndons dag. Etter første låt konker pc-ene på grunn av varmen, ikke greit for et laptop-set, for å si det mildt. Både artist og publikum var tydelig frustrerte. Når elektronikken er oppe og går igjen er det under et kvarter igjen å spille. Det ble med to/tre låter, svært trist og skuffende for alle. Det lille hun serverte var heldigvis bra; låter fra siste plata i mer dansbare versjoner. Som sedvanlig er stemmen det sentrale i musikken til Herndon, og sammen med intrikate og hypnotiserende rytmer veves den inn i et spennende og vakkert lydbilde. Men settet ble dessvere for kort, gleder meg til neste gang. På Blå eller John Dee?

 

P.s. Det var dessverre ikke vår dag heller. Vi fikk ikke tatt bilder av konserten (red.anm.).

 

Her kan du søke etter og låne musikk. bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.