Søk Meny Lukk
Lukk
Team Me @ Øyafestivalen 2015
Av: Rune Aas Anbefalinger 15. august 2015

Øya 2015 – Team Me: Festlig nok

Team Me @ Øyafestivalen 2015

Tekst: Rune Aas
Foto: Anna Lerheim Ask

Godkjent laginnsats fra et Team Me vi har sett langt bedre liveutgaver av før.

Kombinasjonen Tøyenparken og steikende sol har ofte vist seg å være en aldri så liten utfordring for banda som har stått på Amfiet-scenen. Team Me på torsdag ettermiddag ble dessverre intet unntak.

Mens Team Me inviterer til fest på scenen denne torsdagen, virker folk flest oppover langs Amfiet mer opptatt av å jobbe med brunfargen. Oslo-folket er tydeligvis mer sultefora på sol enn på indiepop denne sommeren. Og med unntak av den ivrigste fanskaren foran scenen, sliter den sympatiske Elverum-gjengen med å få gehør blant folket oppover i åsen.

Det er i grunnen ganske så synd for et band som til de grader gjør seg best når publikum er med på laget. Team Me med Marius Drogsås Hagen i spissen gjør i bunn og grunn en upåklagelig innsats, men den manglende publikumsenergien ser tilsynelatende ut til å smitte over på bandet og resulterer i en tidvis litt fin, og litt rar gi faen-mentalitet fra scenekanten.

Mr. Hagen slentrer etterhvert rundt scenekanten, mens bandet leverer et plettfritt sett. Og det er hyggelig nok, det, men hvor er festen? Hvor er det forrykende sceneshowet vi har sett Team Me levere mange ganger før?

Vel, for oss som hadde ønsket oss det blir ikke denne konserten og Marius Drogås Hagen mer enn en liten «tease». Når Team Me drar igang glansnummeret «With My Hands Covering Both of My Eyes I Am Too Scared to Have a Look At You Now» begynner vi imidlertid å nærme oss noe som ligner, før gromlåta «F is For Faker» avslutter settet og på mange måter redder inn en konsert som kunne ha vært så mye mer.

Ingen høydare denne gangen fra Team Me, dessverre, men festlig nok for en sløv torsdag ettermiddag.

Team Me @ Øyafestivalen 2015

Team Me @ Øyafestivalen 2015

Team Me @ Øyafestivalen 2015

Team Me @ Øyafestivalen 2015

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter