Søk Meny Lukk
Lukk
Av: geirqviller Anbefalinger 15. august 2015

Øya 2015 – SOPHIE, fredagens høydepunkt

SOPHIE

SOPHIE

Tekst: Geir Qviller
Foto: Stian Schløsser Møller

Britiske SOPHIE var innom mange ulike dansesjangre fredag kveld, hip-hop, dance, techno, dubstep… En frisk coctail av boblende, glade syntlyder, sukkersøt heliumvokal og hyppige temposkift mikset til et sprikende og eklektisk hele. Alt var kanskje ikke like dansbart, men det var gjennomsyret av en hedonistisk partyinnstilling og utført på en svært smart måte. En blanding av Rustie og Aphex Twin? Det var høy partystemning i teltet, men dessverre, av en eller annen grunn har Øyafestivalen klart å legge klubbscenen til et sted som ikke egner seg til dansing, gulvet er håpløst. Neste år bør dette gjøres noe med. Uansett, en uforglemmelig partytrip.

 

Her kan du søke etter og låne musikk. bøker og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter