Søk Meny Lukk
Lukk
Av: geirqviller Anbefalinger 16. august 2015

Øya 2015 – Kort og intenst møte med Pharmakon

Pharmakon_Oslo_Oya_2015-3

Tekst: Geir Qviller
Foto: Nikolaj Blegvad - www.nikolajblegvad.com

Det startet dårlig, metallbrettet som skulle funke som slagverk funket ikke. Det var trolig grunnen til at settet ble så kort, bare rundt 20 minutter. Men det ble intense minutter. Margaret Chardiet aka Pharmakon har nok innestengt energi til å drive et mindre kraftverk og hyler i mikrofonen som om hun er hjemsøkt av demoner. Med industrielle beats og støy blir resultatet et dypt personlig, mørkt og fysisk sett. Hun er fjernt fra den typiske knotteskruende støynerden, men er et sted i skjæringspunktet mellom Daniel Menche, Diamanda Galás og Emptyset. En spennende opplevelse, men dessverre altfor kort. Håper å kunne se henne igjen i Oslo, på Blå eller John Dee?

 

Pharmakon_Oslo_Oya_2015-1

 

Her kan du søke etter og låne musikk. bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter