Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Rune Aas Anmeldelser 17. august 2015

Øya 2015 – Bendik: Stor scene, store følelser

Øya_2015-08-15_Bendik_0071_Tommyfoto_

Tekst: Rune Aas
Foto: Tommy Østby

Silje Halstensen aka Bendik har det med å levere liveopptredener som byr på store følelser og stor lyd. Sånn sett kunne ikke Amfi-scenen passet bedre for settet hennes lørdag ettermiddag.

At Bendiks tematisk mørke elektropop skulle kle Øyafestivalens største scene en tidlig lørdag, skulle i utgangspunktet være vanskelig å tro. Det tar imidlertid ikke mange låtene før Silje Halstensen med band gjør den slags synsing til skamme.

For er det én ting som er sikkert når Silje Halstensen går på scenen som Bendik, så er det at en kan forvente en intens konsertopplevelse. Denne Øya-lørdagen er heller intet unntak, selv i et Amfi som fortsatt bader i sol. Gjengen på scenen, med en energisk Halstensen i spissen, leverer derimot et sett som er så ektefølt at det er lett å glemme de lystige omgivelsene.

Det er store følelser det er snakk om her, akkompagnert av et tight, men stort lydbilde – og den store Amfi-scenen viser seg altså å være den perfekte kulissen for det Silje Halstensen formidler.

Låter som «Vakreste du har» og «Mørket føles mørkere» føles bare enda mer intense og altoppslukende i denne settingen, og en sitter igjen med inntrykket at Bendiks musikk er – om ikke direkte skapt for de store scenene, i alle fall som skapt for de store scenene. Bare bytt ut ettermiddagssol med kveldsmørke, så kan magien vise seg å bli komplett.

Øya_2015-08-15_Bendik_0027_Tommyfoto_ Øya_2015-08-15_Bendik_0123_Tommyfoto_ Øya_2015-08-15_Bendik_0136_Tommyfoto_ Øya_2015-08-15_Bendik_0017_Tommyfoto_ Øya_2015-08-15_Bendik_0144_Tommyfoto_ Øya_2015-08-15_Bendik_0083_Tommyfoto_

Sjekk også:
By:Larm 2015: Bendik – Monumental oppvisning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter